Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jiří Dienstbier se mi z podobných důvodů jeví jako jeden z nejméně vhodných kandidátů na prezidenta: http://www.stridavka.cz/jiri-dienstbier-otec-ne-homosexual-ano.html

0 0
možnosti

První bod bych

doplnil o toto: aktivně působí proti výchově dětí vlastními rodiči, naproti

tomu homosexuálům by děti přímo cpal – to hovoří samo za sebe.

K třetímu bodu:

pokud partnerský vztah splňuje všechny atributy řádné rodiny (věrnost, výchova

dětí atd.), pak je to v dnešních poměrech pozitivní (přeci jen je lepší řádná rodina de facto, než formálně bezchybný sňatek s rozvrácenou rodinou). U prezidenta je to však vždy na zváženou, protože dnes potřebujeme podporu tradiční řádné rodiny jako sůl a prezident by měl být příkladem. Prezident by řádně ženatý být tedy měl.

1 0
možnosti
Foto

Opravdu jsou tohle důvody, proč nevolit kandidáta? Valím voči8-o Ale lidé jsme různí, a způsob výběru jednoho z devíti je individuální, tak Vám Vaše svaté právo neberu.

0 0
možnosti
Foto

Budu ho volit právě z těchto důvodů. Podporuje adopci děti homosexuálními páry. V současných USA existují již stovky tisíc děti, které vychovávají homosexuální páry.Česká republika ve světě vyniká pouze největším množstvím děti zavřemých v ústavech. Jiří je velmi dobrý právník. Absolvoval právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Nikoliv turbo studium v Plzni. Ne nadarmo je stínovým ministrem spravedlnosti. Žije více než 20 let ve spokojeném rodinném vztahu s jedinou ženou a vychoval s ní devatenáctiletého syna. A to bez papíru s úředním razítkem. Někteří lidé zkrátka nijak nepotřebují razítka a smlouvy. Stačí jim ústní slib a čestné slovo. Je to levicový kandidát. Po tom kam náš v posledních šesti letech zavedly české pravicové vlády pod vedením ODS náš z toho může vytáhnout jen moderní levicový politik. To už si snad uvědomila většina českých voličů.

1 2
možnosti

" .... z toho může vytáhnout jen moderní levicový politik  .... "  ;-D   stejná naivní víra, jako to, že ODS dělá a dělala pravicovou politiku. JD je pro mě nevolitelný, už jenom kvůli bodu 4.

Moc se mi líbí podpůrné argumenty typu: je to běžné v jú es ej, evropská unie to tak chce, vymysleli to soudruzi v sovětském svazu, .... atd. Musíme se opravdu řídit každou ptákovinou, kterou masově provozují v jiných krajích? Zvlášť když u nás na adopci dítěte čeká řada heterosexuálních párů.

0 0
možnosti

Pod fotografií máte: Rovnoprávnost,lidská práva a boj s jakoukoli ideologií.

Takže jste měl, pane autore, se zmínit o jiném řešení než odmítáte.  Třeba že si vyberete jednu ze tří žen, když už tu rovnoprávnost propagujeme. Tu nejrazantnější, č.3.R^

0 2
možnosti

Taky žiji s přítelkyní v partnerském vztahu. Máte něco proti? Kolik je tady manželství kde dochází k nevěře, k násilí, nakonec k rozvodům?  Ale je to rodina, základ společnosti. Zatímco já jsem vyvrhel. Rv

4 0
možnosti

V diskuzi zde se nebavíme o lidech, ale o myšlenkách a skutcích. A ty jednoznačně nejsou panu Dienstbierovi ke cti. Když nic jiného, tak svou vůlí neuzavřít sňatek (manželskou smlouvu) dává najevo nedostatek odpovědnosti. Protože pokud by se mu manželství rozpadlo, neuřídil by je, dopadl by stejně jako naši předchozí dva premiéři. Skončil by na smetišti dějin, těch politických.

Autor by měl něco proti Vám, pokud byste kandidoval na funkci státotvornou. Logicky, nemohu hlásat vodu a pít víno. Váš vztah je Vaše volba, určitě jste slušný člověk a nikoliv vyvrhel. Vaši vychovatelé se ale nedostali k poučení o důsledcích takového jednání. Např. poučení o respektu k odkazu našich předků, kteří Bibli většinou ctili a dokonce četli a nechali se o jejich přikázáních informovat minimálně jednou týdně. Tohle jde dalším vzděláváním doplnit a podle toho se potom chovat. Každá příčina má i následek, nevěřte mně to, ověřte si to. Každý si svoji cestu tam zvolí sám, buďme vděční, že jsme se až sem propracovali.

Rodiny, které se rozvádějí, nejsou funkční, nemohou tudíž býti základem státu. To snad chápete.

Takže kdo chce změnu, volí ženu.R^

0 2
možnosti

Souhlasím s autorem, že pan Dienstbier by prezidentem být neměl, avšak dodávám, že se není třeba ničeho bát. On je bez šancí.

2 2
možnosti

Pro mě je také nevolitelný, ale z trochu jiných důvodů- byl nominován mafiánskou ČSSD a je moc proevropský.

2 1
možnosti

delate z toho prilis velkou kovbojku, na to jak male pravomoci prezident ma, to ze zije s nekym na hromadce je malichernost, to ze ma levicove nazory neni na zavadu, jen si vsimnete kam smeruje svet uz davno neni vpravo ... nikdo vam nebere vas nazor ale je to jen argument pro sebe sama aby jste si zduvodnil proc ho nebudete volit... mne se nelibi zase jini .. treba spici stary knize - ten nema levicove nazory -  jen takove jake se hodi a jsou mu prinosem viz amnestie kterou hned na zacatku pochvalil a najednou kdyz vidi ze ulitnul tak se ocitl na druhe strane, o dalsich kandidatech ani nemluve - Sobotka, Bobosikova, Fischer atd. ja mezi nimi totiz nevidim rozumnou osobnost - Fischer si to zaplati, Zeman je urazenym socanem ktery jim to chce natrit apod. komu muzete asi tak dat hlas...podle mne je prave Dienstbier asi nejmensim zlem z ostatnich...ale jak rikam je to vec nazoru

2 1
možnosti

Dal jsem Vám +, díky za názor. Ale pokud chceme státotvorného prezidenta, měl by mít rodinu(rodina je základ státu, to platí neustále). A tu paní Bobošíková má, funkční. V čem je podle Vás Jana Bobošíková nerozumnou osobností (právo, práce, pořádek?) ponechám na Vás, abyste jí na http://www.suverenita.cz napsal  výhrady a potom přehodnotíte postoj. Nevěřte mně to, ověřte si to. A pokud chceme změnu volme ženu, tu nejrazantnější, Je trnem v oku mocným a mediokracii, tak ať voliči jim trn do oka zapíchnou nebo do konce zad.

Váš favorit nectí jeden bod Desatera - cti otce svého i matku svou. Přeci když podporuje sexuálně orientované jedince proti přírodě (jde o závislost, léčitelnou), zrazuje svoji, funkční rodinu. A ta je základ státu. 

Jaké skutky za Vaším favoritem jdou? Vždyť by neuřídil ani středně velkou firmu, podobně jako chlapci, co jsou či byli ve vládě za poslední dva roky. Navíc prezident má být nadstranický, což se u pana Dienstbiera nedá očekávat.

Asi by bylo ideální, aby se on a paní Bobošíková střetli 25. a 26.1.2013, tedy ve druhém kole. Pokud tam budou sedmdesátiletí dědečkové, někteří voliči slibují emigraci z republiky jinam. Proto buďme svorni.R^

0 1
možnosti

Nesouhlasím s argumenty 1-3, i když samotné výroky jsou pravdivé. Jinak souhlasím s tím, že by ten pán neměl být prezidentem.

2 2
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1104x
Kapr Miroslav - mfk@volny.cz

Podruhé ženatý (jedno dítě vlastní,
druhé a třetí adoptované) a tudíž
velice znalý českého ,,opatrovnického,,
systému.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky