Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

anžto

26. 2. 2009 11:54
hm

to je vtipný článek. Za prvé nemůžete posuzovat všechny rodiny stejně - je to kus od kusu. To, že druhý rodič platí alimenty je snad naprosto v pořádku. Protože rodič s dítětem má mohem větší výdaje, než rodič, který žije sám - takže se musí podělit. Jinak to, že dítě patří matce, ne vždycky soud rozhodne šťastně, to je pravda, někdy by bylo dítě raději u otce, ale mám pocit, že je to tak nějak přírodně daný, že mláďata jsou blíž matce - taky záleží o jakém věku dítěte tady mluvíme, že. Jestli je mu rok (muž pokud vím pořád ještě nekojí) nebo 12 let. A jsme opět od toho - záleží na každé situaci zlvášť, takže nepaušalizovat. 

0 0
možnosti
ZS

zbynek._s

26. 2. 2009 13:14
Re: hm? Paušalizujete - svoje pocity!

Především, rodičovství je natolik závažný stav, že záleží na každém z partnerů, nejen na údajném "lepším", kerý má být soudem "šťastně" vybraná žena. Jako třeba paní Klára Mauerová a její gerila?

Nebo alkoholičky, prostitutky,  Vodičkové klokaní bandy - tam všude se svěřoivalo - a to má být ono..."šťastné rozhodnutí" soudu? Je to ¨zásadní věc: Jedině střídavá péče zabrání devastaci dětí. Nikde není napsáno, že je má dostzávat žena, kvůli vaším pocitům, snad ne? Jsou to naše děti, ne soudní majetek!  Takže jste to vy,. kdo paušalizuje: Paušalizujete - svoje pocity. Zatímco je jasné, že OTCOVE jsou tu  utlačováni státním aparátem, který na dětech  jen poarazituje.

0 0
možnosti

anžto

26. 2. 2009 13:32
Re: hm? Paušalizujete - svoje pocity!

takže byste dal i tříměsíční dítě otci, i když ho není schopen nakojit jo? a nespadl jste náhodou z višně? to že vy jste jako dítě neměl vztah k matce, není problém ostatních. A psala jsem, že ne vždycky ta rozhodnutí byla správná, takže nechápu proč mi odporujete, když se shodneme na tom, že alkoholičkám a prostitutkám by dítě být svěřeno nemělo

0 0
možnosti
ZS

zbynek._s

26. 2. 2009 15:48
Re: hm? Paušalizujete - svoje pocity!

Protože zásadně je špatně už to, že hloupý a tupý stát si "přidělování" dětí přisvojuje. Tortalita se vždycky pozná podle toho, jak se soudci a byrokraté  lidem pletou do  soukromí. Máme pak na 100. tis. 3 x víc soudců , než ve EU. Kdo má tyhle parazity vyživovat? Pak není na UČITELE! Za druhé, rozvody neprobíhají ve třech měsících dítěte, ale i tak bych ho ženské, která si muže neváží trvale nedal. Kojit ano, od toho tady jsou, ale také top není nenahraditelné. Raději instituci kojných, kdekterá si ráda vydělá. Když spravedlnost, tak dostuipnou pro všechny. Dítě potřebuje stejně oba. Střídavá péče je jedinná správná cesta, v tomhle soudně-aparátčickám státě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1104x
Kapr Miroslav - mfk@volny.cz

Podruhé ženatý (jedno dítě vlastní,
druhé a třetí adoptované) a tudíž
velice znalý českého ,,opatrovnického,,
systému.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky