Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gmur

2. 9. 2008 13:20
Fantasticka logika Kapra

Kapr:

" tzv.samoživitelky,neboť tyto ženy skutečně zneužívají sociální systém a co je hlavní,Xberou svým dětem jejich otceX ( ať už záměrně,či jen Xnezodpovědným výběrem svých partnerů X.

Krasne receno, jen co

je pravda.

0 0
možnosti

zbynek._s

27. 2. 2009 9:14
Re: Logika Kapra je správná

R^Logika Kapra je správná . Dosť už bolo systémového státního feminsmu, pryč se zbytečnýma sopudkyněma a sociálbabama! Novináři jsou srabi, bojí se napsat pravdum, díky Kapře. Naše heslo: Nikdy na suchu!R^

0 0
možnosti

ŠtěpkaX

1. 9. 2008 15:34
Aliance pro děti a rodiče?=dobrý krycí název

aneb mužskej musí mít vždycky pravdu, i kdyby čert na koze jezdil, že

0 0
možnosti

Gmur

2. 9. 2008 13:03
Re: Aliance pro děti a rodiče?=dobrý krycí název

tahle organizace je neuveitelna. neni na ni nic duveryhodneho. jejim Argumentem PROTI ZAKONUM DN ( presto ze v clanku  nahore se o nem hovori)  je napr. ze muzi umiraji casteji na nasili nez zeny. Neuveritelne. Rv

0 0
možnosti

famme

1. 9. 2008 14:56
Masculinní pohled na svět

"2) Feministický pohled na svět - ono to svévolné konání státních úřadů není jen tak samo sebou. Různé tresty pro muže a ženy za stejné činy jsou toho dostatečným důkazem"

Určitě záleží na tom, z jakého úhlu pohledu člověk na věci nahlíží. Nedávno jsem četla o muži, který uškrtil dvě mladé ženy. Nejdříve byl odsouzen na doživotí, poté mu vrchní pražský soud trest zmírnil na 15 let (7,5 roku za život každé ženy!!!). Jiný muž byl zase za surovou vraždu svého spolubydlícího odsouzen k výjimečnému trestu 18 let. Znamená to, že život ženy nemá vzhledem k výši trestu ani poloviční hodnotu života muže? Nebo se snad uškrcení nepovažuje za surovou vraždu?

Různé tresty za stejný trestný čin v závislosti na pohlaví oběti - není to snad jasný důkaz masculinního pohledu na svět a svévolného konání soudů?

0 0
možnosti

Gmur

2. 9. 2008 12:57
Re: Masculinní pohled na svět

v novinach najdete dostatek clanku o tom , jak muzi utyrali kojence a male deti k smrti.

(Podobně to bylo i u muže který brutálním způsobem k smrti utýral vlastní dceru (jen pro zajímavost. Tento muž byl třikrát odsouzen na dobu patnáct,patnáct a jeden rok a pokaždé ho vrchní soud osvobodil.) nebo muz z Karvine tyral sest deti....a nakonec autorovi naprosto uniklo (asi naschval) , ze muzi take deti zneuzivaji. pro nej to tyrani neni.

0 0
možnosti

Vikina

1. 9. 2008 13:59
Je to žel tak,

celý ten humbuk femini a genderek je v podstatě o dobře placených místech bab, které by jinak musely poctivě makat. Ne, že by ty ústavy byly úplně k ničemu, jistě je to potřebná a záslužná činnost, žel nabralo to nějaký divný směr. Femini rády naznačují, že by ženy měly převzít vládu nad světem (přestaly by prý války), že už by to dokázaly všechno změnit k lepšímu - nu, tady vidíme, kam by to dovedly.

0 0
možnosti

bětka.báthory

31. 8. 2008 19:41
Bohužel, feminismus

se stal jedinou možnou obranou žen  ve chvíli, kdy životní náklady v euroamerické civilizaci stouply natolik, že  platy manželů už nestačily k zajištění rodin. Ženy musely do zaměstnání, proto usilují o vyšší vzdělání (když už makat 8,5 h i víc denně, tak aspoň jako kvalifikovaná síla). Společnost, hlavně její mužská polovina, na ně tlačila, aby nadále samy zajistily rodině plný servis: vařily, uklízely, nakupovaly, vychovávaly děti, pečovaly o nemocné příbuzné a v noci se měnily ve vášnivé milenky. Jak dlouho to mohly ty ženské vydržet?! Tož se, pánové, nedivte. Aby bylo jasno: dnešní muži na tom nejsou o moc líp, půjčky, hypotéky, nízké mzdy manželek je nutí k přesčasům a k dlouhému dojíždění za prací a utahaní pozdě večer se už opravdu věnovat rodině a práci v domě nemohou. Feminismus není příčina, ale následek .

0 0
možnosti

Vikina

1. 9. 2008 13:55
Re: Bohužel, feminismus

To je pravda jen částečně - platy mužů by možná stačily, ale to by ženské nesměly chtít ještě tohle a tohle - prostě na přepych se musí nějak vydělat. Navíc - a to chápu - dnes už by žádná nechtěla zůstat doma u plotny, vždyť kde jinde se mohou tak vykecávat, jako v práci.

Jinak máte samozřejmě pravdu, dnes jsou oba manželé zapraženi od nevidím do nevidím a přitom většina tak tak vychází. Jak to ovšem souvisí s požadavky feministek a zcela nerovnoprávným postojem soudů, ve Vašem příspěvku chybí, a o tom ten článek je.

0 0
možnosti

BlackBox

31. 8. 2008 17:14
Asi máte pravdu..

Jo souhlasím, feminismus je ZLO nejhrubšího zrna a i když si to skoro nikdo neuvědomuje tak stojí za mnohým špatným. Poznámka pro váš článek: hádejte jakého pohlaví jsou sociální pracovnice (obecně) ? ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS